A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Атестація педагогічних працівників

Дата: 06.04.2018 00:03
Кількість переглядів: 544

  Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється категорія, педагогічне звання.

  28 березня на базіКовалівського НВК відбулася чергова атестація педагогічних працівників відповідно до "Положення про атестацію педагогічних працівників”. На засіданні атестаційної комісії І рівня про свою педагогічну діяльність за останні п’ять років звітувало 17 педагогічних працівників : педагог-організатор, вчителі, вихователі.

 

  Остаточне рішення про присвоєння (підтвердження)  вищих кваліфікаційних категорій та педагогічних звань приймала атестаційна комісія ІІ рівня, засідання якої  відбулося 2 квітня на базі нашого ліцею.

  Під час атестації  характеризувалась робота педагогічного працівника : навчальна, організаційна, методична, науково-дослідна, виховна і громадська. Згідно умов «Положення про атестацію педагогічних працівників» визначалось також відповідність педагогічного працівника займаній посаді.

  Вивчення роботи вчителів по підвищенню  професійного рівня і удосконаленню педагогічної майстерності підтвердили їхні ґрунтовні здобутки за міжатестаційний  період.

  Вітаємо наших колег з успішною атестацією та бажаємо не зупинятись на досягнутому, ставити амбітні цілі та нових творчих здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень