A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Перша педагогічна рада 2018-2019 навчального року

Дата: 31.08.2018 00:22
Кількість переглядів: 852

   30 серпня 2018 р. у Ковалівському НВК  відбулася педагогічна рада, де були підведені підсумки щодо виконаної роботи колективом за 2017-2018 навчальний рік та окреслений план дій на подальший перспективний розвиток навчального закладу.

   На педагогічній раді директор ліцею Кривошея Володимир Іванович доповів про досягнуті результати у науковій, методичній, навчальній, виховній та адміністративно-господарській роботі за 2017-2018 навчальний рік. 

   Також на педраді були представлені новий заступник директора по господарській роботі Костюк Василь Михайлович, вчитель хореографії та вчитель музики.

   Заступник директора з навчальної роботи Шуповал Людмила Василівна доповіла про необхідність і особливості визначення шляхів покращення результативності навчально-виховного процесу, а також ознайомила з робочим навчальним планом, оцінюванням навчальних досягнень учнів  та педагогічним навантаженням. Якимець Оксана Борисівна, заступник директора з виховної роботи, презентувала методичні рекомендації щодо планування виховної  роботи. Зокрема, Оксана Борисівна наголосила на основних напрямках роботи педагогічного колективу по вихованню всебічно розвиненої особистості, звернула увагу на охорону праці, безпеку життєдіяльності та попередження дитячого травматизму.

   Директор закладу побажав учителям вдалого навчального року, творчих здобутків та міцного здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень