A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Готуємося до світлого Великоднього свята

Дата: 06.04.2018 00:25
Кількість переглядів: 615

  Великдень - це найбільше свято у світовій історії і головне у році для всіх православних християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже Христос воскрес.

  Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.

  Великдень - це не тільки найбільше релігійне свято православних християн, це й унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують.

  Тому, до Великодніх свят в Ковалівському НВК проведено   ряд заходів до участі в яких запрошувалися  усі вчителі та учні нашої школи.

  Школярі  відкрили  для себе красу української культури, ставши  учасниками майстер-класів з розпису писанок: «Писанка своїми руками».  Писанкарство – один із видів декоративно – прикладного мистецтва в Україні. Під час проведення  майстер – класів учні ознайомилися з символами на писанках, значеннями кольорів і  розписали  власну писанку.

  У світлому, просторому фойє ліцею діти, під керівництвом Шевчук Галини Сергіївни, прикрасили великоднє дерево чудовими писанками, виготовленими власноруч, та кольоровими стрічками. В кожну писанку, школярі вклали свої найтепліші, найкращі побажання миру і злагоди для всіх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень