A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Рік у рік любов Господня творить свято Великодня

Дата: 11.04.2018 01:09
Кількість переглядів: 677

  Споконвіку Великдень вважається найбільшим святом року. Великий цей день, бо воскрес Ісус Христос, і люди дуже раділи цьому, тому по-особливому святкують його.

  10 квітня, на честь Великодня, учні 5-Б класу з класним керівником Артишко Надією Іванівною підготували чудове свято. На заході були присутні учні 5-А класу, учителі та батьки школярів.

  На святі діти дізналися про цікаві звичаї та обряди нашого народу під час святкування Великодня. Учні 5-Б класу виконували вірші, співали пісень про весну, писанки та Великдень. Також розігрували сценки, виконали танок та активно приймали участь у цікавих конкурсах. Глядачі були дуже задоволені побаченим дійством і нагородили дітей-акторів гучними оплесками!

  З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень