A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

"І знову починається весна..."

Дата: 11.03.2018 01:17
Кількість переглядів: 624

  Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

  9 березня, після загальношкільних батьківських зборів,  відбулося свято "І знову починається весна".

  Захід розпочався привітанням директора школи Кривошеї Володимира Івановича. Він побажав усім жінкам  весняного настрою, здоров’я, любові, поваги, здійснення мрій і сподівань, нев’янучої краси і жіночої чарівності.

   Учні 8-го класу, під керівництвом Семененко Ольги Дмитрівни, подарували чудовий концерт. Своїми щирими віршами, смішними сценками та гуморесками, вони вітали мам, бабусів, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Чудово впоралися з роллю ведучих Максим Гаража та Руслан Мороз.

  Наймолодші учні нашої школи (2-гі, 3-ті, 4-ті класи) та дівчатка 5-Б класу парадували гостей ніжними та запальними піснями.

  Ткаченко Світлана, учениця 8-го класу,  заспівала чудову пісню про мамину любов.

  Для мам і бабусь  звучали пісні, які виконували колективи художньої самодіяльності "Ковалівчанка", "Поділля" та дівчачий колектив "Ромашки".

 

  Гості  дякували учасникам своїми щирими гучними оплесками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень