A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень основ здоров’я

Дата: 09.04.2018 01:36
Кількість переглядів: 1306

  З 2 по 6 квітня в Ковалівському НВК проходив тиждень основ здоров’я, за організацію та проведення якого відповідала вчитель основ здоров’я Подзірей Марія Петрівна,  допомагали - вчитель фізкультури Топчій Ірина Вікторівна, педагог-організатор Верховод Алла Вікторівна, вчитель укр. мови та літератури Василиха Галина Станіславівна,  класні керівники.

  В понеділок, на лінійці учні були ознайомлені з планом тижня і для них була проведена руханка. У фойє школи до уваги учнів була представлена цікава інформація на тему: «Чому потрібно сміятись щодня». Крім цього, для учнів 2-11 класів був оголошений конкурс на складання віршів,  казок, оповідань,кросвордів, ребусів про здоров’я та здоровий спосіб життя.

  Вівторок був присвячений такій важливій темі як тютюнопаління. У 6-7 класах було опрацьовано інформаційне повідомлення «Все про тютюн», у 6-9 класах було проведено анкетування на тему: «Моє ставлення до паління», з учнями 7-го класу був проведений тренінг «Здоров’я та здоровий спосіб життя».

  У середу між 5-ми класами відбулися змагання на тему: «Знавець основ здоров’я».

  У четвер та п'ятницю для учнів 5-6-х класів були проведені "Веселі старти". Протягом тижня також проводилась підготовка агітбригади «Дивоцвіт» до виступу на районному фестивалі «Молодь за здоровий спосіб життя». Підсумки тижня, результати анкетування та конкурсу, а також нагородження переможців тижня основ здоров’я будуть оголошені на лінійці 10 квітня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень