A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Кенгуру скликає друзів

Дата: 25.12.2018 06:32
Кількість переглядів: 391

  Кожен, хто хоче стати по-справжньому успішною людиною, повинен робити свою інвестицію у знання: чим більше їх у нього буде, тим більші шанси на остаточний успіх у житті.

  Однією зі сходинок на шляху до успішного майбутнього підростаючого покоління став Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру».

  Уже традицією стало проведення даного конкурсу в Ковалівському НВК. Ось і цей рік не є винятком. 7 грудня 29 учнів 2 – 4 класів взяли участь у Всеукраїнському етапі конкурсу «Кенгуру – 2018». Найбільше було учасників у 3-Б класі -16, з інших- теж були представники, а саме: 4-Б – 9, 4-А – 3, 2-А – 1.

  Учні мали змогу продемонструвати набуті знання на практиці. Завдання конкурсу завжди викликають інтерес навіть у тих, хто не особливо захоплюється математикою. Цікаві та різнорівневі вправи вимагали від школяриків особливої зосередженості, адже «цариця наук» потребує не лише точності, а й логічного мислення.

  Розумники та розумниці успішно розв’язували завдання. Діти не злякалися такого випробування, а залюбки виконували і поринали у казковий світ прикладів та задач. Особливість конкурсу полягає у тому, що ані переможців, ані переможених немає, адже кожен учасник отримає диплом та подарунок.

Бажаємо всім учасникам успіху та чекаємо на результати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень