A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Підготовка до польових зборів

Дата: 28.04.2019 08:36
Кількість переглядів: 401

  16 квітня 2019 року в Ковалівському НВК  з учнями 10-11 класів були проведені заняття  з « Захисту Вітчизни»  по підготовці до практичних  стрільб з автомата Калашникова, які відбудуться з 24 по 26 квітня 2019 року.

  Було обладнано 4 навчальних місця та заняття за такою тематикою:

1. Вогнева підготовка: стрілецька зброя та поводження з нею. Правила стрільби по нерухомим мішеням та цілям, що з'являються.

2. Тактична підготовка: індивідуальні дії солдата та взаємодії у складі двійок, груп. Дії солдата у складі бойових груп, відділення.

3. Домедична допомога: базова підтримка життя. Надання домедичної допомоги при кровотечах. Домедична допомога в умовах бойових дій(тактична медицина).

4. Техніка безпеки при проведенні стрільб бойовими набоями з АК-74.

  Під час даного заходу проводилася профорієнтаційна робота  щодо вступу на навчання до закладів освіти  військового спрямування, роздавався агітаційний матеріал.

  Адміністрація  Ковалівського  НВК висловлює  щиру вдячність особовому складу  Немирівського  відділу  поліції ГУНП у Вінницькій області  та особисто  начальнику полковнику  Королю Олександру Васильовичу за сприяння  та технічне забезпечення  занять та підготовку учнів до 3-х  денних навчальних  польових зборів з виїздом на полігон 59 ОМБР.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень