A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Щасливої дороги, любі випускники!

Дата: 28.06.2018 09:08
Кількість переглядів: 1365

   23 червня бажаними гостями і навіть господарями Ковалівського Будинку Культури стали  випускники 11 класу, адже  тут відбулася урочиста частина  випускного вечора. 

   Організувала це чудове дійство заступник директора з виховної роботи Якимець Оксана Борисівна.

    Насамперед винуватці свята зібралися біля школи, де відбулося традиційне спалення розкладу уроків. Потім нарядні, красиві випускники прямували від школи до Будинку Культури. Дівчата  у дуже гарних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків та гостей зайшли до залу.  

     Ведучою заходу була наша випускниця Семенюк Каріна. На випускному вечорі було багато приємних подій: привітання від сільського голови Верховода Віктора Васильовича, який подарував кожному випускнику таку потрібну у наш час річ - флешку, щирі слова директора ліцею Кривошеї Володимира Івановича, заступника з навчальної роботи Шуповал Людмили  Василівни.  

 Звичайно ж усі випускники урочисто отримали документи про закінчення школи, що офіційно засвідчило їхній перехід у самостійне життя. Слід зазначити, що цьогорічний випуск є  успішним, адже   срібною медаллю «За високі досягнення у навчанні» була нагороджена випускниця Попенко Анастасія.

   Класний керівник Пасічник Наталія Іванівна вручила  подяки винуватцям події та розповіла про найкращі сторони всіх своїх випускників.А  також побажала їм успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.  

    Шкільне свято випускного вечора  було наповнено теплою та позитивною  атмосферою. Випускники подарували глядачам два чудових танці: вальс та сучасний танець .

   Винуватці свята показали не тільки вміння танцювати, але й проявили акторську майстерність, адже чудово зіграли у різноманітних сценках.

    Не забули школярі віддати належну шану своїм батькам та учителям.

    Випускники – змужнілі юнаки та тендітні красуні у вишуканих сукнях – зі сльозами на очах говорили школі “Прощавай!” і дякували вчителям за проведені у цих затишних стінах роки.

   На пам'ять про себе вони подарували школі рушник на якому яскравими літерами вишиті імена усіх випускників 2018 року. 

  Радість, гордість  і  одночасно сум на обличчях та в очах батьків випускників від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківських порогів. Успіхів, щастя та здоров'я бажали батьки своїм дітям та простелили рушник по якому провели уже минулих школярів у доросле життя.

  Свято продовжилося довгоочікуваним випускним балом на всю ніч. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.  

       Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах, а для декого, можливо, й робота. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й вдалих злетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень