A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Шановні учні, батьки та педагоги Ковалівського НВК!

Дата: 16.11.2020 13:26
Кількість переглядів: 467

     У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, яка склалася на даний час, наш заклад освіти продовжує дистанційну форму навчання згідно щоденного розкладу уроків.

     Повірте, на  сьогоднішній день дистанційна форма навчання учнів є необхідністю, а не забаганкою.

     Вчителі організовували дистанційне навчання на онлайн-платформі Google Meet. Платформа безкоштовна для всіх користувачів і є доступною як з ПК, так і зі смартфона. Для цього потрібен лише доступ до мережі Інтернет. 

    Просимо з розумінням та з відповідальністю віднестися до необхідності дистанційного навчання. Будь-яка справа на початок її роботи супроводжується певними труднощами, та ми впевнені, що спільними зусиллями справимося з викликами сьогодення.

      Дуже важливо нам – вчителям-учням-батькам – бути єдиним та трибічно вмотивованими, адже це є запорукою ефективності освітнього процесу. Майже ніхто з нас не був на всі 100% готовий до дистанційного навчання, але сьогодні  умови пандемії перетворили домівки вчителів на робочий простір. Ми розуміємо, що кожна дитина потребує допомоги, саме нашої допомоги, адже вони ще не здатні відповідально та самостійно планувати своє життя та навчання. Для багатьох із нас дистанційне навчання – це виклик, який допоможе нам опанувати нові компетентності та дасть можливості зростати. 

     Дійсно, важливо усвідомлювати, що школа – це не меблі, не кольорові стіни, школа – це місія та цінності, які нас із вами об’єднують.

     Що значить для вчителя не бачити дитячих очей, не відчувати їхніх емоцій, замість живого спілкування в класі викладати тести та завдання онлайн і навіть не бачити на власні очі, як учні працюють над ними.  Це дійсно важко для нас, бо ми звикли до іншого способу комунікації. Але ми пристосовуємося, ми вчимося, ми знайомимося з новими технологіями, ми намагаємося розуміти ваші захоплення. Ми шукаємо, шукаємо і ще раз шукаємо фішки, які допоможуть нам підтримувати вашу мотивацію та відволікти від Instagram, Tik Tok та інших гаджет-розваг. Для нас цінна кожна хвилина вашої уваги до навчання. Діти, хочемо, щоб ви знали: ви ті, заради кого ми сьогодні опановуємо нові освітні технології, вчимося нестандартним методам навчання, ви ті, кому ми завжди готові присвятити свій час.

               Дякуємо за розуміння та відповідальне ставлення.

                              З повагою адміністрація НВК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень