A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень початкових класів

Дата: 17.02.2019 14:52
Кількість переглядів: 2437

  З 4 по 8 лютого 2019 року в Ковалівському НВК проходив Тиждень початкових класів під гаслом « КОЖНА ДИТИНА ТАЛАНОВИТА». Тиждень проходив згідно плану. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення різних заходів. Робота була спланована так, щоб заняття були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

   Відкриття тижня пройшло святково. Діти 3-Б класу розіграли сценку, де Буратіно і Мальвіна загубили золотий ключик від дверей початкової школи. Знайшла його Баба Яга і повернула лише тоді, як діти дружно відгадали всі  її загадки. Також декламували вірші та танцювали. Протягом дня школярі мандрували Країною творчості і на завершення подарували школі свої малюнки долоньками.

     У вівторок всіх чекали цікаві зустрічі з казковими героями. Діти подорожували Країною казки, прийняли активну участь  у калейдоскопі «Яке диво ці казки!». Особливо весело пройшов парад казкових героїв, де кожен учень зміг продемонструвати свій костюм.

    Цікаву вікторину «Здоров’я - найбільше багатство у світі » підготували і провели у середу учні 4-х класів. В ігровій формі, з загадками та цікавими запитаннями діти знайомилися з правилами здорового способу життя. Також учні 1-4 класів із задоволенням грали ігри на свіжому повітрі, адже активний відпочинок та гарний настрій- запорука міцного здоров’я та відмінних оцінок на уроках.

     Активну участь брали діти у творчій виставці «Творимо дива своїми руками», яка відбулася у середу. Школярі представили різні вироби, аплікації. Вони продемонстрували художнє мислення та фантазію. Дитячі вироби - це відображення їх мрій, творчих задумів.

     Фінальним акордом Тижня початкових класів стала святкова лінійка, де в урочистій обстановці було підведено підсумки. Кожен клас за активну участь був нагороджений Грамотою. В цей день учні зробили свій «смайлик-посмішку», щоб навколишній світ ставав добрішим і наповнювався позитивною енергією.

«Прийшли у світ ми для добра,

Щоб мудро в ньому жити .

І зрозуміти всім пора-

Добро давай творити!»

-лунало у вестибюлі початкових класів…

   Продемонструвавши свою роботу під час проведення різних занять, учителі початкових класів ще раз довели, що вони є справжніми фахівцями своєї справи, а їхні учні - талановиті, розумні, активні і допитливі. Цей тиждень став яскравою сторінкою нашої шкільної родини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень