A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

В Україні запускають онлайн-уроки для школярів

Дата: 20.03.2020 15:07
Кількість переглядів: 1141

 

 

  Канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання – українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

  ТРК «Рада» та YouTube-канал Міністерства освіти  запустили щоденну трансляцію безкоштовних відеоуроків і онлайн-курсів для школярів. Тепер діти у кожному куточку країни, які не мають доступу до якісного інтернету та гаджетів, зможуть навчатися та готуватися до ЗНО, увімкнувши Телеканал "Рада". Відеоуроки також дублюватимуться на Youtube-каналі Міністерство освіти і науки України.

  Онлайн-курси iLearn, розроблені Освіторією разом з EdEra допоможуть школярам підготуватися до ЗНО під час для карантину

  Нині, коли коронавірус змусив призупинити навчання у школах, освітній процес перейшов у дистанційний фомат. Його підтримали низка телеканалів. Зокрема, від 17 березня, відеоуроки та  онлайн-курси iLearn, розроблені Освіторією разом з EdEra, транслюватимуться на телеканалі «Рада», а також  дублюватимуться на Youtube-каналі Міністерства освіти і науки України.

 ТРК «Рада» почне транслювати відео-уроки у вільний від пленарних засідань час. Це українська мова та література, англійська мова, історія, математика й біологія – дисципліни, які потрібні дітям для складання ЗНО цього року. У вихідні дні планується повторення відео-уроків та окремі відео з розбором матеріалів пробного ЗНО минулого року.

  Відеоуроки будуть цікаві та корисні учням середньої та старшої школи.

  Ініціатива розрахована насамперед на старшокласників. Вибір предметів також.

  Телеканал «Київ» також покаже телеуроки з 12 предметів. Це буде – біологія, хімія, українська мова, українська література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька, англійська мови.

 Телеуроки – це спільний проект Департаменту освіти київської міської влади та телеканалу. Їх проводитимуть учителі зі столичних шкіл та ліцеїв.

 Відеоуроки виходитимуть щодня по буднях. Тривалість – 30 хвилин. Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:30 (слот трансляції четвертого уроку ще уточнюється).

Також відео можна буде подивитися на Youtube каналі «Київ».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень