A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Дата: 22.09.2019 16:22
Кількість переглядів: 443

   З  16  по  20 вересня  у  Ковалівському  НВК  було  проведено  тиждень  з  протидії  булінгу. В  рамках тижня   соціальним   педагогом  Горбенко О. П. проведено : практичні  кейси  з ситуаціями для обговорення з учнями 8 – Б, 7 – Б, 10 класів, під час проведення яких діти обговорили ситуації з елементами булінгу та знайшли можливості виходу з них.  У 1 – А, 2 – Б, 3 – Б, 4 – А класах проведено профілактичне заняття « Стоп  булінг», де дітей було ознайомлено з поняттям « булінг» , та як не стати булером або жертвою булінгу. 

  Практичним психологом Чорнатою І.В. проведено :  заняття з учнями 7 – А, 8 – А, 9 – Б, 11 класів на тему « Ні булінгу у шкільному середовищі». Під час занять учні мали можливість переглянути відеоролики на тему булінгу  та обговорити їх, зробивши відповідні висновки.

   З учнями 6-х класів було проведено тематичні кола « Територія без булінгу», за участі соціального педагога, практичного психолога та учнів медіаторів  10- го класу - Кудлаєнко  Ірини та Берліян Олени.

  Також соціальний педагог та практичний психолог провели круглі столи з класними керівниками початкової  та старшої школи з питань профілактики жорстокого поводження та булінгу у шкільному середовищі та донесення даної  інформації до батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень