A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень іноземної мови

Дата: 29.03.2019 16:52
Кількість переглядів: 1298

  Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий.  Варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

   З метою покращення знань учнів в Ковалівському НВК з 11 по 15 березня був проведений «Тиждень іноземної мови». Нагадуємо, що в нашому ліцеї діти  вивчають англійську та польську мови. Складання чіткого плану тижня  дало змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

   Вчителі іноземних мов : Верховод А.В., Гаража Р.О., Сук Л.В., Ємець Т.В.  провели по класах мовні ігри , змагання, вікторини. Уроки були цікавими тому, що форма їхнього  проведення була нестандартною. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Крім того,  навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети.

   Учні 5-6 класів взяли участь у створенні проектних робіт по країнах,  які вивчаються на уроках іноземних мов. Свої проекти діти розмістили у коридорі нашого ліцею.

  15 березня відбувся виховний захід з англійської мови присвячений  святу 8-го березня "Happy Woman's Day" для батьків 2-А класу. Діти розповідали про свою любов  до матусь англійською мовою. Вони гарно декламували вірші, співали, танцювали, навіть інсценізували казку "Wooden house". Це була незабутня подорож у магічний світ, де мешкають англійські казкові герої. Свято пройшло цікаво і жваво та принесло яскраві емоції і незабутні враження всім учасникам дійства.

    Дякуємо учням школи за активну участь у тижні. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати у вивченні іноземних мов!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень