A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Казкова країна мудрої книги»

Дата: 29.03.2019 17:34
Кількість переглядів: 741

   З кожною миттю прогрес розвивається стрімкими кроками, тож з’являються нові види подачі і розповсюдження інформації, вдосконалюється комп’ютерна техніка. Це доба бурхливого розвитку телебачення, кіно -, відео-, мережі Інтернет та найрізноманітнішої техніки.

  І здавалося б, що про книжки вже можна забути, але насправді це не так. Книга й надалі займає передові позиції не тільки як джерело інформації, а й як колодязь емоцій і піднесених почуттів, сподівань і мрій. Вона, на відміну від інших засобів інформації, має свою особливу ауру, неповторну харизму.

    Ось і наші школярі активно читають дитячу літературу, зокрема люблять казки і фантастичні історії. А тому для маленьких першокласників учні 4-А класу на чолі із класоводом Лукащук Т.М.  із задоволенням підготували свято про казкову країну Книгарію. Ведучими  заходу були Фея Знань(Лавриненко Віка) і Фея Мудрості (Юраш Віка). На святі звучали веселі пісні про дитинство, казки і казкових героїв, цікаві загадки та частівки про книгу. В ігровій формі до дітей донесли думку про бережливе ставлення до підручників і художніх книг.  Всі глядачі із задоволенням спостерігали за виступами учнів , а вкінці щиро подякували четвертокласникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень