A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Чорнобиль: гіркий спомин і вічний біль»

Дата: 07.05.2019 17:37
Кількість переглядів: 510

  26 квітня 1986 року. Ця дата навіки записана в історію людства чорними буквами. Це трагедія, з якою не зрівняється жодна відома до цих пір катастрофа. З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування і розвитку патріотичного та екологічного виховання підростаючого покоління учні 9 класу на чолі з класним керівником Семененко О.Д.  провели  виховний захід «Чорнобиль: гіркий спомин і вічний біль», де мова йшла про події 26 квітня 1986 року, про наслідки аварії на ЧАЕС.

   Захід супроводжувався переглядом слайдів, відеофільмів. Під час заходу звучали вірші, пісні про Чорнобиль, називалися імена ліквідаторів  - жителів Ковалівської ОТГ. Присутні вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів наслідків аварії.

  Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам'ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться з історії людської, не згасне у віках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень