A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Семінар з англійської мови

Дата: 05.03.2020 18:06
Кількість переглядів: 501

   З метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення рівня загальної дидактичної та методичної підготовки педагогів 21 лютого  на базі Ковалівського НВК «ЗОШ  І-ІІІ ступенів –ліцей» відбувся районний семінар учителів іноземної(англійської) мови  на тему: "Ігрова діяльність на уроках англійської мови у НУШ". Мета семінару полягала в обміні досвідом вчителів району, які викладають англійську мову в 1-2 класах в умовах нової української школи.

   Практична частина семінару також була різнобарвна і насичена, ілюструвала тему семінару. Учителька Алла Вікторівна Верховод  провела показовий урок у 2-Б класі на тему «Daily routines. Days of  the week», метою якого було повторити вивчену лексику та засвоїти нову, навчитися використовувати її для створення нових речень.

   Для учнів були підготовлені різноманітні цікаві завдання: прослуховування аудіозаписів, перегляд відеоматеріалів, різноманітні ігри. Під час уроку було використано багато наочного матеріалу, в тому числі лепбуки. Це новітній спосіб організації навчальної діяльності з молодшими школярами. Це гра, творчість, пізнання і дослідження нового, повторення і закріплення вивченого, систематизація знань і просто цікава форма спільної діяльності вчителя і дітей.

   Слід зазначити, що учні на уроці були активними. Діти застосовували вивчений матеріал в усному мовленні, уважно стежили за презентованою інформацією, читали, писали, співали пісні і танцювали, ефективно співпрацювали під час групової роботи, брали участь в різних видах діяльності.

   Під час обговорення вчителі висловили свої думки та позитивні враження щодо переглянутого уроку. Було відзначено швидкий темп та швидка зміна діяльності на уроці, що говорить про систему роботи педагога в такому темпі.

   Верховод Алла Вікторівна поділилася своїм досвідом у створенні та використанні навчальних ігор, які вона використовує під час уроків в 1-2 класах.

   Досвідом  роботи щодо створення іншомовного середовища відповідно до Концепції  НУШ поділилась керівник методичного об'єднання Зінченко Тетяна Анатоліївна, яка звернула увагу на зміну методичного підходу у викладанні предмету та  на нову роль вчителя у цьому процесі.

   Одним з питань семінару був порядок проведення ДПА в 9-их класах у 2020 році, про яке розповіла методист  Немирівського районного методичного кабінету відділу освіти Боднарчук Ольга Євгенівна. Вона ознайомила вчителів з методичною літературою, яку потрібно використовувати при підготовці учнів до ДПА, поділилася своїм досвідом роботи з дев'ятикласниками.

   Семінар був змістовним та плідним, що надало вчителям нових сил та натхнення в подальшій педагогічній діяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень