A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Свято зустрічі у школі – День знань!

Дата: 06.09.2020 18:07
Кількість переглядів: 862

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

    Перший дзвоник – це завжди урочиста подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для   32-х   першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перші вчителі – Дремлюга Ольга Михайлівна та Тітаренко Зоя Афонівна.

     Для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2021 року.

    Для найменших та найстарших учнів школи відбулося святкова лінійка  із дотриманням вимог .

    На святі були присутніми гості: голова Ковалівської ОТГ Верховод В.В., начальник відділу освіти та гуманітарної політики  Лашко К.М., головний економіст ТОВ «Немирів Лат Інвест» Драч О.К., директор ТОВ «Поділля Агропродукт» Белінський Ю.Л., депутат Немирівської районної ради  Сокольвак П.Д.. Вітальні слова , найкращі побажання та подарунки адресувалися  учням та педагогам нашої гарної школи.  

    Для учнів 2-10-х класів свято відбувалося у класах,  де всіх у відеозверненні привітав директор НВК  Кривошея В.І.. Класні керівники провели Перший урок відповідно до рекомендацій МОНУ. Педагоги пояснили учням нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину, розвінчали міфи щодо COVID-19 ,ознайомили з правилами респіраторної гігієни, проінформували про психологічну допомогу в разі тривожного стану через пандемію, а також ознайомили з алгоритмом дій при виявленні хвороби.

 

     Отож, вітаємо усіх учасників освітнього процесу ! Нехай цей рік відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Здоров’я усім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень