A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 14.10.2019 18:11
Кількість переглядів: 852

  З метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Ковалівській школі  з  23 по 27 вересня  тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала «Безпека на дорозі – безпека життя»

  Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій пішоходів та  водіїв у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу школярів до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.На протязі тижня були проведені такі заходи:вікторина з Правил дорожнього руху «Автомобіль, дорога, пішохід» для учнів 5-9 класів, перегляд тематичних  мультфільмів та відеофільмів на тему «Безпека дорожнього руху» 1-11 класів, Конкурс дитячих малюнків на асфальті 1-4 класи, написання міні-диктантів на тему «Правила дорожнього руху» 3-11 класи, уроки   “Надання домедичної допомоги під час ДТП” 8-11 класи. Вчителем основи здоров’я Подзірей М.П. були проведені бесіди «Безпека пішохода», «Безпека пасажира», «Поведінка на зупинці громадського транспорту».


  Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень