A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Козацькому роду нема переводу!»

Дата: 17.10.2021 18:58
Кількість переглядів: 361

  14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника Вітчизни.

   Традиційно, у переддень свята ,у Ковалівському ліцеї проводиться загальношкільне дійство «Козацькому роду нема переводу!» От і цей рік  не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу.

Класні керівники  провели у своїх колективах різноманітні заходи:
– Години спілкування: «Наша слава козацька не вмре, не загине!», бесіди: «Ми – нащадки козацької слави», які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків; наших предків.

Учні малювали листівки до Дня Українського козацтва «Славні козаки»;
– Класні керівники 3-4 кл. підготували дітей до Квест-гри : «Легенди козацького краю». Учні демонстрували своє вміння у складанні картин , брали участь в різних конкурсах .

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень