A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Всеукраїнський конкурс "Ok, Google, з Днем народження"

Дата: 21.10.2019 19:12
Кількість переглядів: 552

          Ми щодня використовуємо сервіси Google для навчання, розваг та роботи,  і не всі знаємо історію компанії, з чого все починалось та які і скільки продуктів є у цій компанії. Минулого тижня учні Ковалівського НВК взяли участь у  Всеукраїнському конкурсі «Ок, Google, З днем народження!» організоване освітнім порталом «На Урок».  Мета конкурсу - підтримати усіх, хто цікавиться інформаційними технологіями, та розширити їх уявлення про компанію. А ще —своєрідний спосіб привітати Google з днем народження!

          Завдання конкурсу були розроблені без прив’язки до шкільної програми. Вони допомогли учням дізнатися цікаві факти з історії Google, а також покращити знання про можливості використання інтернет-сервісів цієї компанії.

          Учні 5-Б, 7-А, 8-А та 10 класів разом з вчителем математики та інформатики Данилюк Тетяною Анатоліївною теж долучилися до конкурсу, успішно пройшли завдання і були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів та сертифікатами за участь. Слід відмітити тих, хто отримав дипломи І ступеня, а саме Дробаху Лізу (5-Б клас), Поліщук Каріну (7-А клас),  Дужак Людмилу, Стецюру Анастасію та Ткачук Софію (8-А клас), Савченко Аліну та Пастух Лілю (10 клас).  Вітаємо з перемогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень