A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Екскурсія у військову частину

Дата: 15.11.2018 19:14
Кількість переглядів: 461

Згідно «Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби,рекламування та пропагування військової служби за контрактом в ЗСУ на 2018 рік» Ковалівської  ОТГ  8 листопада учні 9-10-х класів побували на екскурсії у військовій частині №3008 Національної гвардії України, яка знаходиться у м. Вінниці.

  Екскурсію організував учитель предмету Захист Вітчизни Кожем`яка Ю.М. Учням показали зразки зброї та техніки, яка знаходиться на озброєнні військової частини; розповіли, чим саме займається дана військова частина: забезпечує порядок під час масових заходів, супроводжує арештованих при перевезеннях .

  Діти мали змогу посидіти в бойових машинах, потримати у своїх руках зброю, розпитати, коли і де використовується дана техніка і зброя.

  Була проведена екскурсія у солдатську столову та казарму, актову залу . З великим інтересом діти спостерігали за навчанням солдат, але найбільшу цікавість викликало знайомство зі службовим  собакою. Вони гладили його, розпитували про роботу собаки в частині, спостерігали, як відбувається затримання порушника.

  Діти мали можливість побачити життя військових з середини, зробити гарні фотографії. Багатьох учнів зацікавило життя військових, а в декого навіть появилось бажання служити у Збройних Силах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень