A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День Соборності

Дата: 26.01.2019 19:29
Кількість переглядів: 480

  22 січня 1919 року увійшло до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Собор душі є в кожного з нас, а одним із головних завдань собору душі є знати і пам’ятати свою історію.

   Виховання патріотизму молоді – одна з найактуальніших тем сьогодення, бо кожен розуміє, що тільки в єдності та згуртованості український народ зможе подолати всі негаразди та труднощі.

  З метою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в школі організовано та проведено ряд заходів: виховні години «Україна – єдина Соборна держава», «Славетні імена України», «Великі творці Соборності» «Ми – єдиний народ український»;  ланцюг єдності «Єднаймося заради майбутнього!». Класним керівником 6 – Б класу Артишко Н.І. був проведений тематичний урок «В єднанні наша сила», Т.А Данилюк ( кл. кер. 6 – А класу) провела виховну годину на тему «Україна єдина».

 

  Учні прослухали короткі історичні відомості про героїв, якi боролися за об’єднання земель, хто словом i багнетом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу . Під час бесіди учні переглянули презентацію за даними інтернет-видання про те, як люди у різних районах Вінницької області вишиковувалися у «живі слова»  на підтримку Всеукраїнського флешмобу «Єдина країна».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень