A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Свято книги

Дата: 25.02.2020 19:29
Кількість переглядів: 698

   Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа. З дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга допомагає у навчанні і вихованні, збагачує знаннями, зміцнить волю, пробуджує мрію. Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

   З метою розширення читацького кругозору, уявлення школярів про значення книги у житті людини, учні 3-Б класу на чолі з класним керівником Світланою Павлівною Конотоп провели виховний захід «Свято книги». А запросили на свято учнів 3-А класу. Розпочали захід чарівні Феї Мудрості та Знань. Завітали і казкові гості : Попелюшка, Незнайко, Червона Шапочка, Баба Яга, Буратіно. «Хвору» Книгу вилікував Книжковий Лікар. А на завершення на свято прийшла Королева Книга і привела шкільного бібліотекаря Наталію Борисівну Майбороду, яка розповіла дітям про важливість читання та про книги нашої бібліотеки. Третьокласники розказали Королеві Книзі правила поводження з книгами та пообіцяли, що будуть багато читати.

   Школярі зробили висновок , що книга – друг і порадник. Тож потрібно ставитися до неї з повагою, шаною і любов’ю – і вона віддасть усі ті знання, які люди накопичували протягом тисячоліть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень