A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День цивільної оборони

Дата: 02.06.2019 20:00
Кількість переглядів: 439

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного походження, зменшення збитків і витрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і великих пожеж Законом України «Про Цивільну оборону України» передбачена підготовка і перепідготовка з цивільної оборони та навчання населення вмінню застосовувати засоби індивідуального захисту і діяти в надзвичайних ситуаціях.


23.05.2019 року у Ковалівському НВК було проведено «Показовий день цивільної оборони». Практична спрямованість заходів, що проводилися протягом «Дня цивільної оборони», носила освітній характер, викликала інтерес учнів, спонукала їх до поглиблення знань з цивільної оборони та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

Серед учнів початкових та старших класів відбулися різні за змістом виховні заходи. Класними керівниками було проведено виховні заходи на різні теми цивільного захисту населення. Під час проведення заходів з учнями та педагогічними колективами попередньо проведено теоретичні заняття з пожежної, хімічної та техногенної безпеки в побуті, в громадських місцях та на відпочинку. На завершення, практично відпрацьовували евакуацію з приміщень школи на випадок пожежі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень