A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Волонтерська діяльність

Дата: 24.02.2019 20:09
Кількість переглядів: 386

  Волонтерство – це зовсім не нове явище у нашому житті. Але з початком буремних подій на сході України цей рух наповнився новим змістом. Сьогодні волонтери – прості люди зі щирим серцем – забезпечують зв'язок тилу з фронтом.

   Як ми уже повідомляли до нашого ліцею приїздили волонтери , які  звернулися до учнів, працівників та усіх небайдужих про допомогу бійцям ООС. На загальношкільній лінійці дітям оголосили їх звернення , на яке усі активно відгукнулися. Протягом тижня учні, вчителі, працівники приносили варення , салати , квашені огірки, помідори, кабачки, мед, сало, печиво, цукерки.

  Для безпечного транспортування продуктів учень 10 класу Кульчицький  Максим на господарстві батька  власноруч виготовив дерев’яні ящики. Таким чином, спільними зусиллями було зібрано 8 ящиків домашніх консервацій , 4 л меду, печиво, цукерки, яблука, медикаменти, туалетний папір.

   Волонтери були здивовані кількістю продуктів, якістю пакування . Вони щиро дякували за допомогу.

     Маємо надію, що вогник милосердя, доброти , який загорівся у  серцях наших учнів  горітиме протягом усього їхнього життя , адже подібні благодійні акції проводяться у нас систематично.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень