A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень початкових класів

Дата: 26.02.2018 20:12
Кількість переглядів: 876

  5 лютого в нашому ліцеї стартував Тиждень початкових класів. На жаль, він був перерваний вимушеним призупиненням навчання через епідемію грипу. З 19 по 23 лютого  відбулося продовження проведення запланованих заходів. Відповідно плану Тижня за кожним днем був закріплений певний предмет. Так,  в понеділок  був проведений «День королеви Математики»(відповідальні вчителі 2-х класів Дремлюга О.М. та Тітаренко З.А.), у вівторок – «День знавців рідної мови (відповідальна вчитель  4-А класу Лещенко І.І.), в середу  - «День друзів природи (відповідальна вчитель  3-Б класу Черната О.В.),в четвер – «День активних читачів» (відповідальна вчитель  4-Б класу Грицун Т.В.), а в п’ятницю – «День знавців англійської мови» (відповідальна вчитель  3-А класу Дробаха К.А.).

  Усі заходи були спрямовані на розвиток логічного мислення, пізнавальних інтересів, творчих здібностей учнів. Молодші школярі були активними, цікавилися усіма завданнями, іграми та розвагами.

  Завершився Тиждень початкових класів виставками робіт з образотворчого мистецтва на тему «Зимонька-зима» та з трудового навчання «Аплікація з геометричних фігур».

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень