A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Свято Букварика

Дата: 02.06.2019 20:20
Кількість переглядів: 480

Традиційне шкільне свято – свято Букваря – відбулося у 1-х класах Ковалівського НВК.

   Це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класоводами  Грицун Т.В. та  Федотовою А.В. вчили вірші, підготували гарні музичні композиції, танці. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні не залишили байдужими нікого.

   На свято завітало багато гостей. Це і дирекція школи, і батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. А маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого  першого шкільного року.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своїми  першими  учителями, які стали їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень