A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Профорієнтаційна робота

Дата: 24.02.2019 20:29
Кількість переглядів: 397

   Перед кожним випускником стоїть відповідальний вибір, а саме, вибір професії, з якою вони пов’яжуть своє свідоме життя. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій - єдиний.

   Випускникам надано важливе право – свободи вибору. Самостійно вибираючи, вони зможуть черпати у своїй професії радість і задоволення, розвивати особисту ініціативу, високо цінуючи свободу вибору. Їм потрібно серйозно замислитися, як би зробити той вибір правильним . І щоб не допустити помилку, треба знати зміст професій, їх роль у суспільстві.

  Наша школа є і залишається стартовим майданчиком. Саме в її стінах школярі дізнаються про світ професій, а представники різних навчальних закладів допомагають визначитися з вибором.

    15 лютого учні 11класу з метою профорієнтації відвідали Київський національний університет культури і мистецтва. Було проведено цікаву й змістовну екскурсію . Випускники дізналися про умови вступу та навчання  у вузі. На завершення учні зустрілися з ректором університету Поплавським Михайлом Михайловичем. Випускники зробили висновок, що людина може бути по-справжньому щасливою лише тоді, коли знайде своє улюблене діло, коли житиме, творитиме в оточенні, що імпонує їй.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень