A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Зустріч з офіцерами громади

Дата: 07.12.2022 20:39
Кількість переглядів: 682

    На сьогоднішній день необхідною є співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів та соціальних служб. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

   6 грудня   здобувачі освіти Ковалівського ліцею зустрічалися з поліцейськими офіцерами Немирівської громади   Олегом Марухно та Олегом Яровенко, а також з працівницею  служби у справах дітей Наталією Шкарапутою.   Метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливого значення надали діючій Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Також представники поліції провели з учнями бесіду про правила дорожнього руху, під час якої  наголосили про необхідні світловідбивні наліпки чи нашивки на одязі для пішоходів у темну пору доби та роздали їх учням.

  Зустріч пройшла у формі змістовного діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодилися з тим, що безпека кожного залежить від нас самих. 7 грудня до ліцею знову завітали представники поліції, а саме до учнів 11-х та 9-х класів з профорієнтаційною роботою. Познайомили учнів, майбутніх абітурієнтів, з професіями в правоохоронних органах,  зі специфікою роботи поліцейських та правилами вступу до вищих навчальних закладів правоохоронного напряму.

   Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам поліції за співпрацю та високий професіоналізм і сподівається на подальші зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень