A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Ковалівський НВК запрошує гостей

Дата: 18.04.2018 20:45
Кількість переглядів: 725

  Предмет «Захист Вітчизни» відіграє важливу роль у підготовці учнів до захисту Батьківщини. Він є підготовкою юнаків до служби у Збройних Силах України і їхнім першим життєвим практичним досвідом.

  13 квітня на базі Ковалівського НВК  відбувся районний семінар  вчителів предмету  «Захист Вітчизни» на тему «Застосування сучасних засобів навчання на уроках Захисту Вітчизни», на якому були присутні вчителі  шкіл району, методист КЗ РМК Вертипорох С.В. і директор Ковалівського НВК Кривошея В.І.. План семінару був дуже насиченим, було розглянуто багато питань.

   Учасники семінару відвідали відкритий  урок у 10 класі на тему «Збройні сили України. Сухопутні війська», який провів учитель ЗВ, спеціаліст вищої категорії Кожем'яка Юрій Михайлович. Дана тема є дуже важливою, так як дає учням первинні знання про озброєння нашої армії та армій інших держав.

  Перед початком заняття, згідно вимог до проведення уроків «Захист Вітчизни», був проведений стройовий тренаж, тобто тренування учнів у виконанні стройових прийомів. Учні виконували всі рухи з урахуванням всіх вимог Стройового Статуту Збройних Сил України.

  Для досягнення поставлених завдань на уроці вчитель вдало поєднав різні методи навчання, а саме: при перевірці знань за матеріалом попереднього уроку використав комп’ютерну презентацію, що дало можливість швидко і якісно опитати учнів; при повідомленні нового навчального матеріалу застосував комп’ютерну презентацію та відео, які допомогли краще зрозуміти і засвоїти навчальний матеріал.

  Під час проведення навчального заняття учні  продемонстрували свої знання теоретичного матеріалу.

  Урок пройшов на високому методичному рівні, що підтверджено позитивними відгуками присутніх педагогів. Учні 10 класу мають гарні знання про бойову техніку сухопутніх військ , ознайомлені з основами нормативно-правового забезпечення захисту Вітчизни, цивільного захисту та охорони здоров'я, знають функції Збройних Сил України, їхні характерні особливості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень