A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День сім`ї

Дата: 21.05.2019 21:16
Кількість переглядів: 462

  З метою формування в учнівської молоді ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім’ї, формування у школярів уявлення про сім’ю як об’єднання рідних людей, з нагоди Міжнародного дня сім’ї , у школі 15 травня проходив день сім’ї  під гаслом «Тепло сімейного вогнища».

  Учні початкових класів малювали  малюнки «Яка сім’я, такий і я». Також  були проведені бесіди , години спілкування по класах на теми: «Наша берегиня», «Сім’я – найголовніша частина суспільства», «Моя сім’я, моя родина», «Я, родина, Україна», «Біля родинного джерела», «У колі рідної сім’ї», «Хай буде міцна наша вся сім’я», «Я – частина сім’ї»,«У чому полягає цінність сім’ї».
 

  В 11 класі був проведений  тематичний урок української літератури  «Материнство і війна».В 6-А класі тематичний урок української мови «Моя сім`я :малюнок на асфальті, твір-розповідь з використанням займенників.

  Учні 3-А класу (класний керівник Дремлюга О.М.) провели родинне свято «З родини йде життя людини», на якому вітали батьків, бабусь, дідусів.

  Діти декламували вірші, співали пісні, танцювали танці.  А на завершення пригостили рідних смачним запашним короваєм.

  Учні 6-А класу (класний керівник Данилюк Т.А.) провели виховний захід присвячений Дню матері «Мати – берегиня роду».

  Дівчатка і хлопчики  дарували рідненьким чудові вірші, пісні, запальний танець , відеопривітання. Цікавими та веселими були жартівливі сценки за участі матусь класу Руденко Л.М. та Юраш А.О.. На завершення діти подарували значки «Найкращій матусі» та «Найкращій бабусі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень