A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень основ здоров'я

Дата: 14.04.2019 21:28
Кількість переглядів: 824

  З першого по п’яте квітня у Ковалівському НВК проходив тиждень основ здоров’я. На лінійці Соколовим Максимом, учнем 11 класу була проведена ранкова руханка.

  Протягом тижня учні брали участь у  конкурсі малюнків та плакатів на тему: «Ми обираємо здоров’я». Найактивнішими учасниками стали учні 3-Б, 4-А та 5-Б класів, які підготували малюнки, а учні 9-го та 11-го - плакати.

  Для учнів 6-х і 7-х класів учитель Подзірей М.П. підготувала вікторини «Твій друг – дорожній рух» та «Твоє здоров’я». Класні керівники 1-11-х класів провели з учнями години спілкування на тему: «Твоє здоров’я у твоїх руках».

 

  Під керівництвом вчителів фізкультури Топчій І.В. та Руденко Л.М. відбулися змагання учнів 5-11-х класів по віджиманню, підтягуванню та стрибках на скакалці. 

  Також протягом тижня проводилась активна підготовка агітбригади Ковалівського НВК «Скарб» до районного етапу конкурсу «Молодь обирає здоров’я», який  відбудеться 15 квітня у м.Немирів.

  Вчитель основ здоров’я Подзірей М.П. вкотре намагалась привернути увагу учнів до їх здоров’я, адже останнім часом наші діти дуже мало рухаються, надаючи перевагу сидінню за комп’ютером та телевізором. Також діти вживають велику кількість  продуктів, які шкодять здоров’ю: сухарики, чіпси, хот-доги, солодку газовану воду. Шановні батьки! Звертаємось і до вас! Даючи кишенькові гроші своїм дітям, наголошуйте їм  на шкідливості перелічених продуктів; їх не можна вживати систематично! Натомість ваші діти мають можливість споживати обіди у шкільній їдальні. Це дешевше і більш корисно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень