A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Усі здорові люди люблять життя

Дата: 29.04.2018 21:35
Кількість переглядів: 1715

  Відомо, що здоров’я — найбільша цінність не лише окремої людини, а й усього суспільства. Проте є чимало людей, зокрема й молодих, які, отримуючи певну тимчасову насолоду, самі шкодять своєму здоров’ю, уживаючи алкоголь, наркотики, палячи тютюн тощо.

  23 квітня у Немирівському НВК №1 відбувся молодіжний фестиваль агітбригад  серед учнів  загальноосвітніх та позашкільних навчальних  закладів « Молодь обирає здоров’я» . Учні нашого ліцею теж взяли  участь в цьому цікавому та корисному фестивалі.   Захищала  честь школи  учнівська агітбригада, до складу якої увійшли учениці 6-А  класу:  Педос Вероніка, Ткаченко Олександра, Каретнюк Діана, Дужак Людмила, Ткачук Софія та Стецюра Анастасія. Командою була  представлена   композиція , в якій учні  намагалися  передати своє бачення проблем здорового способу життя та їх вирішення.

  Метою виступу була пропаганда здорового способу життя, дбайливого ставлення до свого здоров’я. Найважливішим завданням агітбригади було достукатися до сердець усіх присутніх  та показати, що життя потрібно цінувати, а також більше уваги звертати на те, що позитивно впливає на самопочуття: спорт, режим, вітаміни, правила техніки безпеки, позитивні емоції, цікаві захоплення, подорожі, раціональне харчування, загартовування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень