A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Свято останнього дзвінка

Дата: 13.06.2019 21:38
Кількість переглядів: 632

  31 травня у Ковалівському НВК відбулося Свято останнього дзвінка.

  Складно сказати у кого в цей день більше свято – в учнів чи в учителів. Що складніше – вчитися чи навчати? Мабуть, і те, і інше вимагає немалих душевних сил і прагнення до знань. Цього року 11 клас закінчують 19 учнів, класний керівник – Чухно Надія Іванівна.

  Професія вчителя потребує одного виняткового вміння – відчути кожного учня. Кожен учитель дорогий випускнику по своєму, тому саме вчителі на згадку про рідну школу пов’язали випускникам пам’ятну стрічку «Випускник 2019 року».

  З вітальним словом до випускників та всіх присутніх виступив директор школи – Кривошея Володимир Іванович. Шуповал Людмила Василівна, заступник директора з навчальної частини, привітала учнів із закінченням навчального року та разом з директором нагородили похвальними листами та грамотами учнів, які досягли успіхів у навчанні, спорті та різноманітних конкурсах та олімпіадах. Також вітали випускників їх перша вчителька – Тітаренко Зоя Афонівна, батьки, заступник голови ОТГ – Кизлюк Алла Ігорівна і , як завжди, наші маленькі першокласники.

  В цей день відбулася ще одна урочиста подія – відкриття меморіальної дошки Анатолію Спиридоновичу Сиротенку. З вітальним словом до присутніх звернувся Анатолій Йосипович Черниш, завдяки якому ця дошка з’явилася на стіні школи. Він розповів присутнім про нашого славетного земляка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень