A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень англійської мови

Дата: 13.03.2018 21:58
Кількість переглядів: 785

  Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, підвищення інтересу до мови – мета проведення тижня англійської мови у нашій школі.

  Тиждень англійської мови в Ковалівському НВК проходив з 26 лютого по 7 березня. Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення заходів було залучення учнів усіх класів і паралелей, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання при виконанні яких вони отримали найвищі оцінки у журнал.

  Відкриття тижня відбулося на шкільній лінійці. Вчитель англійської мови Верховод А. В. ознайомила учнів з планом проведення заходів.

  Протягом тижня вчителі англійської мови Черната Зоя Артемівна, Гаража Руслана Олександрівна Верховод Алла Вікторівна провели конкурс тематичних стіннівок для учнів 2-4 та 5-11 класів. Стіннівки були представлені в фойє школи для перегляду учнями та батьками. У кожному класі вчителями англійської мови були проведені вікторини, ігри-подорожі, різноманітні конкурси.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень