A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Ти, вічний біль, Афганістан»

Дата: 22.02.2018 22:07
Кількість переглядів: 1181

  Війни. Скільки їх було в історії   людства... І завжди – це страждання, біль, сльози, втрата самого дорогого в житті... Таким болем для багатьох громадян колишнього Радянського Союзу став Афганістан. Залишається він болем і сьогодні…

  21 лютого у Ковалівському ліцеї відбувся виховний захід для 10 – 11 класів  «Ти вічний біль, Афганістан». На цю зустріч були запрошені воїни-інтернаціоналісти Ковалівської ОТГ.

  Привітала  присутніх з 29-ю річницею виведення військ з Афганістану та Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав організатор заходу - заступник директора з виховної роботи Якимець Оксана Борисівна.

  У своїй промові  заступник сільського голови з гуманітарних питань  Алла Ігорівна Кизлюк висловила глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військову присягу.

  Захід  розпочався презентацією, яку представив вчитель предмету "Захист Вітчизни" Кожем'яка Юрій Михайлович та з’ясуванням причин тієї безглуздої війни, в якій загинули молоді хлопці зі всього колишнього Радянського Союзу,  й, звичайно, з України. Ведучі розповіли про етапи радянсько – афганської війни, її наслідки.

  Болем у серці відгукувались у присутніх слова віршів, які декламували Соколов Максим, Андрійченко Олександра, Ловчицька Вікторія (учні 10 класу),Заєць Ігор (учень 9-А класу), Савченко Аліна, Самойленко Дар’я, Пастух Лілія, Остапенко Катерина (учениці 8 класу).  

  Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з тієї страшної війни.

  Не стримували сліз учасники заходу, коли, продивляючись відеофрагменти , бачили страхіття афганської війни. Під супровод пісень О. Розембаума, Н. Яремчека учні нашої школи показали, що війна – це страшний для всього людства період історії, закликали пам’ятати й поважати ветеранів воїнів – інтернаціоналістів, які пройшли через це пекло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень