A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Прибирання парку

Дата: 14.04.2019 22:07
Кількість переглядів: 724

  10 квітня учні та вчителі Ковалівського НВК взяли участь у прибиранні території  паркової  зони села Ковалівки.

  Виховання розуміння сучасних проблем довкілля й усвідомлення їх актуальності для своєї країни  є одним із першорядних завдань суспільства. Тим важче піддається розумінню ставлення наших односельців до питання чистоти .

  У парку на учнів чекало  неабияке розчарування: разом з першою зеленню вздовж дороги, що прилягає до території , попід ставки, з якими межують городи ковалівських «господарів», розкинулися стихійні сміттєзвалища.

  Серед непотребу діти  змушені були вигортати купи памперсів, бите скло, сотні пластикових пляшок, залишки від так званих «бенкетів на траві та майовок», які так щиро полюбляють представники дорослого населення нашої громади. Що ж виходить: дорослі гадять, а прибирають діти?

  Незважаючи на масштаби території парку  та обсяг роботи, діти  та вчителі поставилися до завдання відповідально, адже чисте довкілля – запорука здорового життя. Дружно та наполегливо школярі очистили придорожну смугу, кювети від сміття та побутових відходів .

   Кожен зміг зробити свій посильний внесок у загальну справу.

  Паркова зона  є окрасою нашого села. Після прибирання  вона набула привабливого вигляду, адже вся шкільна родина приклала максимум  зусиль для досягнення спільної мети – чистого довкілля.

  Тож станьмо розумними господарями на своїй землі й пам’ятаймо, що забруднення  природи може призвести до екологічної катастрофи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень