A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

Дата: 27.05.2018 22:10
Кількість переглядів: 1006

  Свято Останнього дзвоника… Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це урочисто відбулося 25 травня на подвір’ї Ковалівського ліцею.

 

   Для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в рідній школі.

 

   Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, вчителів, батьків та просто гостей.

 

   Організувала це свято Якимець Оксана Борисівна, а ведучими заходу були Соколов Максим  та Андрійченко Олександра.

  Першим привітав усіх присутніх директор школи Кривошея Володимир Іванович та за традицією вручив учням заслужені похвальні листи, грамоти, подяки.

  

  На святі була  присутня заступник голова нашого села Кизлюк Алла Ігорівна. Вона побажала одинадцятикласникам світлої життєвої дороги, чистого неба, миру, щастя та здоров’я, щоб усі  успішно  вступили  у  навчальні заклади, а школярам та вчителям – гарного літнього відпочинку.

  Привітали випускників і заступники директора – Шуповал Людмила Василівна та Якимець Оксана Борисівна. Вони побажали випускникам, щоб знання, отримані в школі, стали надійним фундаментом у розбудові їхнього щасливого життя. Учням, які продовжать навчання, побажали наснаги, міцного здоров'я, нових звершень і підкорених вершин.

  Також випускників привітали веселими віршиками надія школи - наші малюки.  Дівчатка 1-А класу  подарували чудовий танець ромашок. Для усіх присутніх 11 клас залишив на згадку про себе проникливі рядки подяки педагогам та батькам.

  Випускники попрощалися зі шкільною скри-пучою партою, символічно випустили в небо кульки, як знак, що перед ними простягається далека дорога дорослого життя.

   Після урочистої частини школярів запросили на їхній останній урок. У приємній веселій атмосфері діти пригадали ті предмети, які вони вивчали протягом року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень