A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Літній пришкільний оздоровчий табір "РОМАНТИК"

Дата: 31.05.2018 22:48
Кількість переглядів: 768

  Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

   Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли учні мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей.

  З 29 травня  по 17 червня на базі нашого ліцею  діятиме пришкільний оздоровчий табір «РОМАНТИК», де 250 дітей цікаво проведуть час протягом 14 днів.

  Кожен день у таборі буде насичений новими подіями, враженнями, почуттями. За час табірної зміни діти дізнаються багато цікавого, розкриють свої таланти та вподобання.

  Кожен ранок у літньому таборі «Романтик» розпочинатиметься з лінійки, привітання один одного веселими та креативними речівками, активної зарядки та з веселої музики. 

  29 травня урочисто розпочав свою роботу наш літній пришкільний табір. Саме тут вихованці зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати, помандрувати видатними місцями нашого чудового села, здійснити цікаві екскурсії. 

  Робота табору розпочалась з урочистої лінійки, виносу прапора України та виконання гімну нашої держави.

  Всі учні були поділені на 13 загонів.

  Зі словами привітання виступила  директор табору Якимець Оксана Борисівна . Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу стінгазету загону.

  Перший день у таборі був дуже насиченим. Діти малювали стінгазети, приймали участь у спортивних змаганнях, виконували малюнок на асфальті "Улюблена казка".

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень