A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Загальношкільні батьківські збори

Дата: 10.03.2018 23:47
Кількість переглядів: 1281

  9 березня в Ковалівському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори на порядок денний яких були винесені наступні питання: співпраця батьківської громади та педагогічного колективу школи у вихованні учнів, основне про ЗНО та ДПА, Нова українська школа - ключова реформа Міністерства освіти і науки, мобільні телефони та інтернет, їхній вплив на формування особистості учнів, результати діагностик проведених у 9-их класах.

  Розпочала збори заступник директора з виховної роботи Якимець Оксана Борисівна. 

  Голова Ковалівської ОТГ Верховод Віктор Васильович та начальник відділу освіти Галенко Катерина Борисівна привітали усіх жінок з прекрасним весняним святом 8 березня, побажавши усім щасливої долі, добра, здоров’я, затишку і достатку у кожному домі.

  

  Оксана Борисівна ознайомила присутніх з порядком зборів.

  Свій виступ заступник директора з навчальної роботи Шуповал Людмила Василівна  присвятила проекту «Нова українська школа» Міністерства освіти і науки України. Вона розповіла про основні принципи майбутньої освітньої реформи. Батьки виявили неабияку зацікавленість, лунали питання, цікаві репліки. Також у своєму виступі Людмила Василівна ознайомила батьків з порядком закінчення навчального року та проведенням державної підсумкової атестації учнів 4–их, 9–их класів та зовнішнього незалежного оцінювання 11–го класу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Надзвичайно цікавими та інформативними стали виступи практичного психолога Чорнати Ірини Вікторівни та соціального педагога Подзірей Марії Петрівни. У 9-их класах були проведені різноманітні діагностики з результатами яких усіх присутніх ознайомила Ірина Вікторівна.

  Болючою темою для нашої школи є мобільні телефони та їхній вплив на учнів. На це є багато причин про які розповіла Марія Петрівна. По-перше надмірне використання смартфонів має шкідливий вплив на успішність у навчанні, оскільки використання учнями телефонів — це здебільшого розваги. По-друге діти використовують мобільні телефони і навушники як спосіб відокремитися від навколишнього світу, і таким чином вони менше спілкуються із однолітками у реальному житті. По-третє учні, які і так не докладають особливо зусиль до навчання, за допомогою різних мобільних  додатків та Інтернету просто відпрацьовують оцінки, а не здобувають реальні знання. По-четверте навіть видима присутність телефону на столі чи полиці відволікає увагу учнів. І найголовніше -  мобільні телефони — це джерело постійного надвисокочастотного випромінювання.

  Директор школи Кривошея Володимир Іванович підтримав Марію Пертівну та висловив свою думку щодо цієї проблеми.

  Закінчилися батьківські збори чудовим концертом до 8 березня "І знову починається весна..."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень