A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень біології

Дата: 05.04.2018 23:50
Кількість переглядів: 779

  З 19 по 23 березня у Ковалівському НВК відбувся тиждень біології, який розпочався з ознайомлення учнів з планом проведення заходів та запрошення школярів 7х -11х класів до участі у квесті «Пошук скарбів». Під час гри учням пропонувалось розгадувати завдання, запропоновані їм у конвертах, які вони отримували поступово, розгадуючи завдання. Усі, хто не полінувався прийняти участь у квесті отримали солодкі подарунки.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Молодші школярі також не залишились осторонь. Вони взяли участь у конкурсі на кращий малюнок  домашнього улюбленця. Учні працювали дуже старанно, а нагородою для всіх учасників стали олівці та цукерки від нашого постійного спонсора – сім`ї Дегтяр зі США.

  Учні сьомого класу весело провели час на вікторині «Впізнай тварину», учні 10 та 11 класів взяли участь у грі «Найрозумніший біолог». Переможцями турніру стали Попенко Настя – учениця 11 класу і  Михальченко Михайло – учень 10 класу.

  Цікавим і повчальним уроком завершився тиждень для учнів 9-А класу. Вони взяли участь у занятті з елементами тренінгу «Профілактика ранніх статевих стосунків та хвороб, що передаються статевим шляхом».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень