A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Молодь обирає здоров’я»

Дата: 28.04.2019 08:31
Кількість переглядів: 458

  15 квітня відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю «Молодь обирає здоров’я».  У  ньому взяли участь 12 команд району. Від  Ковалівського НВК виступила  команда  «СКАРБ»,  яка складалася з учнів 7-А класу. Це Дужак Людмила, Марценюк Дмитро, Стецюра Анастасія, Мадюдя Андрій, Каретнюк Діана, Кудрань Олександр, Педос Вероніка.

  Керівник команди, вчитель основ здоров’я Подзірей М.П. та вчитель  української мови Василиха Г.С. підготували авторський сценарій, що є необхідною умовою  для команд. Також до виступу було включено виступ з тхеквондо наших семикласників - спортсменів: Мадюді Андрія та Марценюка Дмитра, які мають велику кількість нагород за участь у спортивних змаганнях різного рівня з цього виду спорту.

  Своїм виступом учні намагалися привернути увагу глядачів та журі до здорового способу життя й раціонального розподілу часу. Адже сьогодні велика кількість учнів ,замість навчання чи занять спортом, надає перевагу сидінню за комп’ютером, телевізором чи смартфоном. Незважаючи на те, що в лютому наш ліцей представляв  Немирівський район  в обласному Тижні здорового способу життя «Молодь за здоров’я», у журі для Ковалівки знову не вистачило кількох балів до призового місця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень