A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Шановні батьки!

Дата: 06.05.2020 15:12
Кількість переглядів: 1391

    Карантинні заходи продовжуються, що не дозволяє відновити роботу школи у звичному режимі. Щиро вдячний Вам за підтримку педагогів та своїх дітей в організації та здійсненні дистанційного навчання. Розділяю вашу тривогу з приводу набуття і оцінювання знань школярів, отримання документів про освіту та подальшого навчання.

     Доводжу до Вашого відома, що цього навчального року школярі за парти уже не сядуть. Тому, відповідно до положень Законів України «Про освіту» та «Про загальну середню освіту», нормативно-правових документів МОН України та методичних рекомендацій, виданих міністерством в період карантину, були прийняті рішення щодо порядку завершення 2019-2020 навчального року в Ковалівському НВК, а також проведення підсумкового оцінювання.

     Отже:
1. Навчальні заняття завершуються, як і планувалось, 29 травня 2020 року.
2. Протягом часу, що залишився триває навчання з використанням дистанційних форм та методів (через вайбер-групи, фейсбук, сайт школи, електронну пошту, Classroom, Zoom тощо).
3. Батьки дітей, що не мають можливості користуватись мережею Інтернет, можуть отримувати завдання та передавати виконані роботи з дотриманням обмежувальних карантинних заходів через класних керівників, учителів, що читають, користуватись телефоном.
4. При підсумковому оцінюванні учнів за рік враховуються семестрові оцінки, при оцінюванні за 2 семестр враховуються тематичні оцінки, при тематичному оцінюванні враховуються поточні оцінки, отримані як до початку карантину (12 березня), так і оцінки, отримані в онлайн-режимі. При цьому оцінки, отримані під час дистанційного навчання, мають носити здебільшого формувальний характер, тобто формувати в школярів позитивне ставлення до навчання, вміння і бажання самостійно здобувати знання.
5. Формувальну оцінку учнівських робіт (добре, дуже добре, відмінно), об’єктивно оцінити які неможливо через відсутність технічного забезпечення, як то вірші, диктанти, аудіювання, завдання з фізичної культури, музики тощо, рекомендувати провести батькам.
Звернути увагу на те, що дитина навчається не заради оцінки, а задля здобуття знань та всебічного розвитку.
6. Прогалини в знаннях учнів, що продовжують навчання в школі, будуть ліквідовуватись шляхом проведення уроків повторення та узагальнення на початку нового 2020-2021 навчального року.
7. Свідоцтва досягнень та табелі учні 1 – 8 та 10 класів отримають персонально онлайн до 6 червня 2020 року.
8. Відміняється державна підсумкова атестація учнів 4 та 9 класів.
9. Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти учні 9 класу, що мають продовжувати навчання в інших закладах, отримають персонально згідно доведеного графіку з дотриманням обмежувальних карантинних заходів до 15 червня 2020 року.
10. Для учнів 11 класу ЗНО відбудеться залежно від карантину: 25 червня – 17 липня, або 17 серпня – 04 вересня 2020 року. Точніша інформація, а також термін отримання свідоцтв про повну загальну середню освіту буде повідомлена пізніше.
11. Для учнів 11 класу з 01 по 25 червня згідно графіку буде організовано проведення консультацій учителів із обов’язкових та вибраних на ЗНО предметів (за потреби) у відкритому чи онлайн режимах, залежно від карантину.
12. Заяви учнів, що мають бажання навчатись в 10 класі Ковалівського НВК подаються в онлайн-режимі до 30 червня 2020 року.
13. Заяви учнів, що мають навчатись в 1 класі (окрім тих, хто вже подав) подаються в онлайн-режимі до 15 червня 2020 року.
14. Проведення свят «Останній дзвінок» та «Випускний вечір» відміняється.
15. Шкільні підручники учнів 1 – 10 класів батькам повернути в шкільну бібліотеку протягом 1 – 10 червня згідно складеного класними керівниками графіку з дотриманням обмежувальних карантинних заходів. Період здачі підручників учнями 11 класу буде доведений класним керівником пізніше.
16. Прохання батькам, що заборгували за харчування учнів, розрахуватись за лютий-березень. Інформація буде доведена класними керівниками.

Шановні батьки, прошу з розумінням ставитись до ситуації , в якій ми всі перебуваємо. З приводу всіх проблемних питань звертаємось до класних керівників, учителів та директора школи.
Мій номер 068-86-18-846.
 Всім бажаю здоров’я і позитивного настрою.

З повагою директор школи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень