A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Нові висоти наших шахістів

Дата: 08.12.2018 16:31
Кількість переглядів: 465

  Завдяки успішному виступу Ковалівських шахістів в районних дитячих шахових змаганнях, на них звернули увагу керівники обласної шахової федерації. Звєкова Олександра та Волошина Дмитра було запрошено на офіційний обласний шаховий турнір, який відбувся 29 листопада 2018 року у Вінниці. Цей турнір давав можливість в разі успішної участі отримати справжній спортивний розряд.

  Ось як описує хід змагань Звєков Олександр, учасник шахового турніру. «Здача розряду проводилась в шаховій школі. Для участі в турнірі потрібно було внести невеликий платіж, 50 гривень. Брати участь в турнірі виявило бажання 80 безрозрядників. Кожен учасник мав зіграти сім партій. Якщо учасник виграє п’ять партій, то отримує четвертий розряд. Три судді дивились за учасниками турніру. Якщо твій суперник зробив неможливий хід, то потрібно підняти руку, щоб суддя зафіксував це. Три неможливих ходи  – програш. Під час турніру забороняється  розмовляти з суперником. Після того, як партія завершена, переможець підходить до судді, називає своє прізвище, на якій дошці грав і виходить в коридор. В кінці оголошуються переможці і вручаються нагороди».

  Наші хлопці вибороли : Волошин Дмитро -  І місце, Звєков Олександр -  V місце, і обом було присвоєно І юнацький шаховий розряд, а також запрошено до навчання в обласній шаховій школі.

Вітаємо наших хлопців і бажаємо успіхів та нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень