A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Ковалівські юні екологи звітували у Вінниці

Дата: 20.11.2021 18:48
Кількість переглядів: 338

17 листопада 2021 року на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів ,в рамках тижня екології та охорони природи, проводилася обласна виставка досягнень юних екологів-природоохоронців та конкурс-захист пошукових робіт «Дивосвіт природи». В цих заходах взяли участь учні Ковалівського ліцею, а саме:

  • найменші учасники, члени гуртка «Юні натуралістидослідники» ЦДЮТ Немирівської міської ради на базі Ковалівського ліцею Данилюк Володимир та Чухно Анастасія звітували про свої дослідження та спостереження за пожовтінням  листя берези та вишні в рамках Європейської фенологічної компанії за міжнародною програмою GLOBE. Юні дослідники навчилися вести протоколи дослідження та роботу на сайті GLOBE.

  • восьмикласниці Борисюк Олександра та Радкевич Даша поділилися з присутніми своїм досвідом співпраці з міжнародною програмою GLOBE, а саме участю в Всеукраїнських GLOBEіграх 2021, які цього року відбулися дистанційно та про фотоконкурс GLOBEкалендар, в якому цього року взяли участь Волинець Софія, Льова Олена та Хажіу Анастасія.
  • Савченко Даша та Кавун Настя познайомили журі з екологічними конкурсами та акціями, що проходили в ліцеї протягом 2021 року, а саме «Чисте довкілля», «Екологічна стежина», «День юного натураліста» та іншими;

  • дуже емоційним був виступ Тульчинської Вікторії та Лещенко Анастасії, які вразили членів комісії не тільки майстерним виконанням виробів з природніх матеріалів, а ще чудовим співом.

Члени журі високо оцінили виступи наших дітей і подякували їм за роботу. Після конкурсу юні екологи відвідали живий куточок станції та взяли участь в годівлі тваринок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень