A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Загальношкільні батьківські збори

Дата: 10.03.2020 19:48
Кількість переглядів: 785

  5  березня в Ковалівському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори. Заступник директора з виховної роботи О.Б.Якимець привітала усіх жінок зі святом 8-го Березня та ознайомила присутніх з порядком денним. На зборах обговорювалися такі питання: «Розвиток початкової освіти в контексті завдань НУШ» ( учителька початкових класів Т.В.Грицун), «ДПА  та ЗНО 2020» (заступник директора з навчально-виховної роботи Л.В.Шуповал ), «Співпраця школи та сім`ї у вихованні особистості» (соціальний педагог О.П.Горбенко), «Коронавірус: профілактика, інфікування та поширення» ( директор НВК  В.І.Кривошея). Усіх жінок зі святом весни, краси також привітала заступник голови Ковалівської ОТГ А.І.Кизлюк.

  А родзинкою зборів був  чудовий концерт - привітання з Міжнародним жіночим днем, який підготували учні 8-А класу на чолі з класним керівником Г.С.Василихою. У програму вплелись номери художньої самодіяльності з багатьох класів, тому захід був насиченим та тривалим. Своїми запальними танцями, піснями школярі вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

  Отож, дорогі наші жінки, дівчатка ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 8-го Березня - свята світлого й трепетного з тонким весняним ароматом пролісків. Бажаємо Вам щастя, міцного здоров'я, привітної долі, миру і злагоди у Вашій оселі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень