A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Підсумки подорожі «Дружболандією»

Дата: 10.06.2018 23:11
Кількість переглядів: 684

  Нажаль, весела подорож країною «Дружболандія» завершилася. Це був неймовірний тиждень! Щодня вихованці табору «Романтик» знайомилися з такими поняттями,  як повага, вибачення, дружба,  родина. Крім цього активно грали на  спортивних естафетах, займалися рукоділлям, співали та танцювали.

  Особливим днем стала п’ятниця, адже проводилася загальнотабірна гра «Форт Буайяр». Сучасні діти не бачили по телебаченню цю цікаву гру. Але це їм не завадило швидко розібратися із правилами, бути активними та кмітливими шукачами ключів.

  

  Усі загони табору було поділено на 10 різновікових команд, до яких були закріплені наставники із маршрутним листом. Діти проходили найрізноманітніші станції-завдання, максимально наближені до справжніх з гри. Виконавши їх, учасники отримували ключі. Та команда, яка зібрала найбільше ключів, відповідно мала найбільше часу для винесення скарбів (цукерок) із скарбниці. Всі загони намагалися винести якнайбільше скарбів. Звичайно, були  чемпіони – команда «Переможці переможців» , які назбирали за 29 секунд 770 цукерок!

  

    

  Кульмінацією дня і тижня стало вручення кожній дитині подарунків, окремо для дівчаток і хлопчиків. У великих коробках , які всі відкривали одночасно, були різноманітні речі: канцтовари, м’які іграшки, рукавички, шкарпетки, окуляри, розмальовки, кепки, футболки та багато іншого.

  Діти щиро дякували за активний , захоплюючий тиждень, позитивні емоції, приємні та корисні подарунки та не хотіли прощатися із своїми наставниками. Ще довгий час дівчатка та хлопчики роздивлялися подарунки, ділилися враженнями та не розходилися додому.

  Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи вдячні усій команді , яка нараховувала близько 30 чоловік з багатьох районів Вінницької області та Житомирщини. Це люди, які пожертвували своїм часом, своїми справами, щоб подарувати частинку радості нашим дітям.

  

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень