A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Свято зі сльозами на очах

Дата: 09.05.2018 23:13
Кількість переглядів: 648

  День Перемоги - це свято зі сльозами на очах, це світлий і святий день для усіх: і людей старшого віку, і для молоді.

  Свято 9 Травня щороку нагадує нам, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі. Саме вам, дорогі ветерани, завдячуємо свободою та мирним небом над головою, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, обробляти лани, радіти життю.

   Подвиг ваш - безсмертний, пам'ять про вас, живих і загиблих, - нетлінна, вдячність народу - безмежна.

   Щороку 9 Травня ми усією громадою йдемо до пам'ятника загиблим воїнам, щоб низько схилити голови перед полеглими у цій страшній, жорстокій війні.

   З нагоди 73 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні у нашому селі відбулися мітинги. Школа прийняла активну участь у цих заходах. Учні виконали свій громадянський обов’язок – вшанували пам'ять полеглих у війні, віддали честь ветеранам та вдовам ветеранів.

   О 9 годині ранку відбувся перший мітинг – біля меморіалу у центрі села, який підготувала заступник директора з виховної роботи Якимець Оксана Борисівна. Привітав усіх присутніх з Великим святом Перемоги  сільський голова Верховод Віктор Васильович. Ведучими були учні 10 класу Соколов Максим  та Андрійченко Олександра. Чудово продекламували вірші учні 5-х класів.

  Ветерани Великої Вітчизняної війни подарували нам та нашим дітям найдорожче і найцінніше – життя. Немає таких слів, якими ми б змогли висловити наші почуття. Але те, що не можливо передати словами, здатна сказати музика. Тому перед учасниками мітингу виступив аматорський народний колектив "Ковалівчанка".

  Пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної Війни вшанували хвилиною мовчання. Учні та учасники мітингу поклали квіти і гірлянди  до могил загиблих воїнів.

   Святковим маршем пройшли старшокласники у військовій формі.

   Для учасників бойових дій був замовлений святковий хліб, який під час свята урочисто поставили на стіл. Вкінці, його розрізали та пригостили ветеранів, вдів та присутніх на мітингу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень