A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День святого Миколая

Дата: 25.12.2018 07:09
Кількість переглядів: 428

  День Святого Миколая - найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти  пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно, а ще моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше.

  Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – різочку! Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.А в ніч на 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.

  В Ковалівському НВК  учні 5-Б класу з класним керівником, Дубиною Ю.Ю. підготували свято «Миколай мандрує світом» для учнів молодших класів. В ході свята було показано лялькову виставу «Дюймовочка», яку підготували члени гуртка «Ляльковий театр», керівник Сук Л.В. Ролі виконували учні 5-Б класу : Звєков Максим, Цюцюрська Анастасія, Степанковські Марина і Наташа, Тульчинська Вікторія, Гаврих Катерина, Бакало Діана, Нагорна Вероніка. В кінці свята діти отримали подарунки від Миколая.

  Крім того, усі учні школи отримали по два солодкі подарунки: від Ковалівської сільської ради та від ТОВ «ПоділляАгропродукт».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень